Paradicsom és tök csatni

"

Paradicsom és tök csatni

Adagok száma: 2
Elkészítési idő: 150 min
Nehézségi szint: könnyű

Alapanyag

paradicsom
Hokaido tök
tört fokhagyma
gyömbér
marék mazsola
csipet
2 kanál finom olaj

Előkészületek

  • A csatni nagyon finom kiegészítője a sajtoknak, grillezett húsoknak vagy csak egyszerűen a pirított kenyérnek. Szinte bármilyen gyümölcsből vagy zöldségből készíthető, édesre vagy csípősre. Az SP 8010 gyorsforralóban, a főző készlettel egy kicsit hosszabb az elkészítése (a program 2 órás), de a türelmének kitűnő és szaftos csatni lesz az eredménye. 
  • A kannába töltsön 3/4 liter vizet, az üvegből készült főzőedénybe tegye bele a felszeletelt paradicsomot (hájastól), valamint a kockákra vágott Hokaido tököt, adja hozzá a tört foghagymát, a finomra lereszelt gyömbért, a marék mazsolát, a csipet sőt és a 2 kanál finom olajat (olíva vagy tökolajat). 
  • A főzőedényt tegye a kannába és kapcsolja be a Chutney programot. Majd tálalja fel az egzotikus ételt.