PB 2010

Hidegen tartó tumbler smoothie-khoz

PB 2010

A smoothie-khoz ajánlott Catler PB 2010 hidegen tartó tumbler pohár a PB 4010 és PB 4050 mixerekkel kompatibilis.

Főbb jellemzői PB 2010

  • Hidegen tartó tumbler 450 ml
  • fedél
  • A tumbler BPA-t nem tartalmazó Eastman TritanTM kopoliészterből készül.
Eastman Tritan™

Eastman Tritan™

A tumbler BPA-t nem tartalmazó Eastman TritanTM kopoliészterből készül. A Tritan™ anyag jellemző felhasználási területe azon háztartási eszközök készítése, melyek szélsőséges használati körülményeknek felelnek meg - a Tritan™ anyagból készült termékek ugyanis fokozottan ütés- és törésállóak, valamint több száz mosogatógépben történő tisztítást is kibírnak.
A tumbler fedelének záró mechanizmusa a pohár belsejében helyezkedik el. A pohár széle finoman lekerekített, ezáltal közvetlenül, külön pohárba töltés nélkül fogyaszthatjuk el frissítő italunkat.

Jéghideg smoothie

Jéghideg smoothie

A smoothie-khoz ajánlott Catler PB 2010 hidegen tartó tumbler pohár a PB 4010 és PB 4050 mixerekkel kompatibilis. Készítsen jéghideg smoothie-kat a forró nyári napokon – közvetlenül a hidegen tartó tumblerbe. A hőszigetelt pohárnak köszönhetően a jeges ital jóval hosszabb ideig marad frissítően hideg. A csomagban egy 450 ml űrtartalmú tumbler és egy kényelmesen kezelhető, jól záró fedél található – ezzel pedig a smoothie munkába, iskolába, vagy edzésre is elvihető.

FacebookMegosztás a Facebook-on
Hol kapható?
FacebookMegosztás a Facebook-on
Hol kapható?