Blog – Egy edényben a konyha

Az alábbi blog a Catler indukciós edény használatával foglalkozik. A blog segítségével szeretnénk eloszlatni a kételyeit az edény használatával kapcsolatban, és szeretnénk megkönnyíteni az edény lehetőségeinek a megismerését. De mindenekelőtt azt szeretnénk, hogy élvezze az edény használatát.

Blog – Egy edényben a konyha

Az alábbi blog a Catler indukciós edény használatával foglalkozik. A blog segítségével szeretnénk eloszlatni a kételyeit az edény használatával kapcsolatban, és szeretnénk megkönnyíteni az edény lehetőségeinek a megismerését. De mindenekelőtt azt szeretnénk, hogy élvezze az edény használatát.

Nem is olyan régen, a konyha csak az én felségterületem volt, egészen addig, amíg a kis lábacskák szaladgálni nem kezdtek mellettem, és amíg kézbe nem kapta a kis főzőkanalát. Természetesen mindezt az új virágos köténykében. Ez már az én szívemet is ellágyította, a reklám kötényem és a használt főzőkanalam ezzel már nem tudott lépést tartani. Az igazi változás azonban akkor következett be, amikor hazahoztam az 50 × 50 cm-es „kis konyhámat”. Na, ez mi? - mondtam magamban. Egy ideig csak ott trónolt a munkalapon, a kis segítőtársam pedig csak nézegette. Látott már egyet s mást, de ez neki is újdonság volt. Gombok, lámpák, fények - és még beszél is! Ezt még a mesebeli medve is megirigyelné. Belül nehéz és robusztus edény - elég kézbe venni, és már tudod, hogy valami mással van dolgod.

Tökéletesen emlékszem az első ételre, amit ezzel a „mini konyhával” főztem. Nálunk a leves szinte „főétel”, különösen az igazi húsleves. Mondom magamnak: „bogaram, mutasd meg mire vagy képes”! Előbb egy kis csontpirítás (igazi velős csontból), kb. 15 percig, majd 1,5 órás főzés, különösebb izgalom nélkül. Néha bele-bele néztem: „még nem robbant fel?”. A legjobban a figyelmeztetés tetszett, amikor rám szólt az edény: Kérem álljon távolabb, kieresztem a gőzt! Na, jól nézünk ki! Kiengedte a gőzt és átkapcsolt melegen tartás üzemmódba. És a leves? Tökéletes lett. Puha, de nem szétfőtt zöldség, puha és omlós hús.

Technicky vzato, indukční desku, pánev, troubu i tlakový hrnec jsem postupně vyměnila za indukci v hrnci (od několika lidí jsem slyšela srovnání s mini-konvektomatem). Pokud jde o chuť a možnosti, které indukční hrnec nabízí, pak jsme v rovině luxusu, šetří čas, nikoli na úkor výsledku, a navíc je to zábavné. A my především chceme, abyste vařili kvalitně, měli z toho radost, dosáhli vždy perfektní výsledek, a mohli se věnovat sobě nebo svým blízkým. 

Szép lassan az indukciós főzőlapot, a serpenyőmet, a kuktámat és a sütőmet egy készülékkel helyettesítettem: a multifunkciós indukciós edénnyel (több embertől hallottam, hogy ez olyan mint egy profi mini konvektomat). Az indukciós edény funkcióival időt és pénzt lehet megtakarítani, az edény kiváló és luxus ételeket főz, miközben a főzés még szórakoztató is. A mi célunk, hogy a felhasználók szórakozva minőségi ételeket főzzenek, minden étel tökéletes legyen, és több idő jusson a családra és az ismerősökre.

A blog a Catler indukciós edény használatával foglalkozik. A blog segítségével szeretnénk eloszlatni a kételyeit az edény használatával kapcsolatban, és szeretnénk megkönnyíteni az edény lehetőségeinek a megismerését. De mindenekelőtt azt szeretnénk, hogy élvezze az edény használatát.