A TÖKÉLETES MIXELÉS VÁKUUMBAN TÖRTÉNIK

A CATLER egyik forradalmi újdonsága a vákuumos mixer. A hagyományos és a vákuumos mixelés közti különbséget azonnal felismeri. A vákuumos mixelés kíméletesebben dolgozza fel az alapanyagokat, a kész étel vagy ital hosszabb ideig megőrzi az ízét és színét, lassabban romlik meg. A vákuumos mixelés az érzékeny alapanyagok esetében (pl. almalé, avokádó, mangó stb.) meggátolja az oxidálódást, jobban megőrzi a szervezetünk részére fontos tápanyagokat. A vákuumban a rost és a víz nem válik szét. A mixelt étel vagy ital finomabb és ízletesebb.

tiskovka-doprava.jpgNagysebességű Vacuum Blender CATLER VB 8010


Az alapanyagok vákuumban való feldolgozása során lelassul az oxidációs folyamat, az alapanyagok szemcséi jobban kitágulnak, finomabb lesz a mixelt anyag struktúrája. A mixelő edény speciális kialakítása, valamint a kések élezése garantálja a tökéletes mixelést. A készülékkel hagyományos módon vagy vákuumban lehet smoothie italokat, koktélokat, tésztákat, sörbetet, fagylaltot, forró leveseket vagy főzelékeket, bébiételeket stb. készíteni. A mellékelt tároló edényben, a kész ételeket vákuumban lehet tárolni a hűtőszekrényben, amivel meghosszabbítható az ételek frissessége.

Fém ház, erős motor és japán technológiával készülék kések a tökéletes eredményhez.

 

A vákuumos mixer robusztus fém házában erős és 1500 W-os nagyteljesítményű motor található, amelynek a maximális fordulatszáma 26 500 f/p. A japán technológiával készült és élezett kések, valamint a TritanTM mixelő edény, továbbá az edény speciális kialakítása garantálja a tökéletes mixelést. Ennek ellenére csendesen üzemel.

10 fordulatszám és 5 automatikus program a mixer használatához:

  • Vákuumos üzemód: alacsony víztartalmú gyümölcsök és zöldségek mixeléséhez, kevesebb lesz a hab és lassul az oxidáció.
  • Automatikus üzemmódok: smoothie italok, fagyasztott desszertek, forró levesek és pürék készítéséhez.
  • Kézi üzemmód: a mixelési idő és a fordulatszám beállításával egyedi mixeléshez (pl. a receptek előírásai szerint).
  • Tisztítás üzemmód

És még valami...

 

A mixerhez speciális alakú, 1,5 literes tritán edény, valamint a kész ételek és italok tárolásához egy Fresh Cup edény is tartozik (a hűtőszekrényben való tárolás előtt az edényből ki kell szivattyúzni a levegőt). A mixer hátsó részén az éppen nem használt fedél és a hálózati vezeték is tárolható.