Az egész konyha egy edényben

Csak egy kis hely kell a munkalapon vagy az asztalon. A mindennapos főzéshez fejlesztettük ki. Az indukciós multifunkciós CATLER készülékkel helyettesítheti az indukciós főzőlapot, a serpenyőt, a kuktát és a sütőt is.​

mc-8010-320-320.pngTÖKÉLETES EREDMÉNYEK

Csak egy kis hely kell a munkalapon vagy az asztalon. A mindennapos főzéshez fejlesztettük ki. Az indukciós multifunkciós CATLER készülékkel helyettesítheti az indukciós főzőlapot, a serpenyőt, a kuktát és a sütőt is.​

Teljesen új technológiai a főzésben, amelynek nincs konkurenciája. A multifunkciós indukciós edénnyel tökéletes eredmények érhetők el. Első különbség: a fűtés. A készülék indukciós technológiát, sütést, nyomás alatti főzést és gőzben főzést használ az ételek elkészítéséhez, ami hatással van a kész ételek ízére, színére illatára és állagára is. Második különbség: a belső edény alakja és felépítése. Az edényt úgy alakítottuk ki, hogy abban kitűnő legyen a hőáramlás, valamint a meleg levegő áramlása. A 3 literes belső edény 6-rétegű, amelyből 2 réteg szén alapú, amely kiváló hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik. Az edény alapját rozsdamentes acél képezi, amely szilárd és erős, valamint kiváló a hővezető képessége is, a speciális alakú edény ezen kívül tapadásmentes felülettel is rendelkezik. Zöldségek, húsok, rizs, levesek, házi kenyér, édes desszertek - kevés olyan étel van, amit ne tudna elkészíteni.

Készítsen ízletes, szaftos és puha húsokat a készülékben, a főtt húsoktól a steakig, a zöldségeket gőzben főzheti, párolhatja vagy akár meg is sütheti, a készülék megőrzi a zöldség színét, ízét és természetes állagát. A készülékkel kitűnő húslevesek készíthetők, hosszú főzési idővel, vasárnapi ebédhez vagy a lé későbbi felhasználásához. Az édes ételeket kedvelők is elkészíthetik a különböző édességeiket, buktát, rétest, kompótot, szirupokat, lekvárokat vagy pudingot. Az edény speciális alakjának és a beállítási lehetőségeknek köszönhetően tökéletes rizs főzhető a készülékben.

INTELLIGENS FŐZÉS ÉS PROGRAMOZOTT FUNKCIÓK

A főzést 14 előre beállított program segíti. Az edény ezen kívül hangosan kommentálja az elvégzett feladatokat (angolul). Ezt a funkciót nem csak a kezdők, hanem a profi szakácsok is értékelni fogják. Mindig tájékoztatást kap arról, hogy éppen melyik fázisban működik a készülék. A program befejezése után a készülék megteszi a szükséges intézkedéseket, nem kell például megvárni a készülék lehűlését, ha nyomás alatt főzött.

FŐZZÖN VÁLASZTÉKOSABBAN ÉS EGÉSZSÉGESEBBEN!

Ezt a „kis konyhát” szabadságra is magával viheti, például a hétvégi házba vagy lakókocsiba.

14 automatikus program: hrnec-350.jpg
Hajdina
Rizs
Leves
Túró
Leves
Piláf
Sütés
Párolás
Gőzben főzés
Sütés
Lassú főzés
Multi-Chef beállítási lehetőségekkel
 
Az indukciós multifunkciós edényben rizottót, polipot vagy akár édes krémet is főzhet.