A Catlernél új IQ főzés korszakot nyitottunk

A CATLER április 24-én, egy sajtótájékoztató keretében mutatta be azokat az új készülékeit, amelyek az úgynevezett IQ főzés korszakának a nyitányát képviselik.

A Catlernél új IQ főzés korszakot nyitottunk

A CATLER a sajtótájékoztatón bemutatta az IQ főzés korszakának az indításához kifejlesztett, és mérföldkövet jelentő készülékek csoportját. Elsősorban a jó ételeket és a minőségi alapanyagokat kedvelő felhasználóknak kínáljuk ezeket a készülékeket. A CATLER azokat a felhasználókat kívánja megcélozni, akik szívesen főznek, és akik fontosnak tartják a főzés minden szakaszában való részvételt, hogy örömet okozzanak az egész család részére. A világ ma az intelligens konyha körül forog. A mai készülékek megrendelik az alapanyagokat, megsütik a sütőbe készített csirkét, miközben a készüléket a munkahelyéről indulva kapcsolhat be. Ki tudja, lehet, hogy a jövőben már terített asztak fogadja a hazatérő családtagokat. Az IQ főzéshez azonban nem kell Wi-Fi, és nem függ a távirányítástól. A legfontosabb a józan ész és a hagyományok tisztelete.

Miről is van szó?

Az IQ főzés a józan észt, a konyhai készülékekbe épített intelligens technológiákkal ötvözi. Főzzön egyszerűen és egészséges módon a helyi alapanyagokból, amelyeket frissen megvásárolhat a piacon (az ismerős farmertől), vagy amelyeket akár a kertjében is termeszthet. Nincs szükség olyan alapanyagokra, amelyek már megjárták a fél világot. A feldolgozáshoz és a főzéshez használjon olyan készülékeket, amelyek támogatják a fenti gondolatokat.