Dolů
Catler konvice

Szerintünk az a legjobb készülék, amely minden nap örömet szerez Önnek

Catler logo

A CATLER a modern technológiák és a hagyományos főzési eljárások ötvözője. A technológiáknak köszönhetően gyorsan és kényelmesen, kompromisszumok nélkül lehet a készülékeinkkel ízletes, színes, illatos és egyszerűen csak tökéletes ételeket és italokat készíteni.

A készülékeinket az elegáns formatervezés, az egyszerű és szép alak, valamint a legjobb anyagok jellemzik. A CATLER készülékeket a trendeket és technológiákat követő modern konyhákba terveztük. A programozott készülékeinkkel szinte beavatkozás nélkül lehet dolgozni, miközben a készülékek az intelligens kijelzőkön keresztül kommunikálnak a felhasználóval, akinek rendkívül egyszerű a dolga a készülékek használatában. A termékek kifejlesztése közben különös hangsúlyt helyeztünk a biztonságra, az egészséges ételkészítésre, a gyorsaságra, és az egyszerű karbantartásra. Tökéletesen kidolgozott részletek, kiváló minőségű anyagok, stílusos formatervezés és a legmodernebb technológiák alkalmazása. A Catler készülékek a legigényesebb konyhákban is hosszú ideig megállják a helyüket. Üdvözöljük a CATLER világában, a kompromisszumot nem ismerő készülékek birodalmában!

A CATLER készülékek egy részét, az idei évtől kezdődően SAGE márkanéven forgalmazzuk. Ezért a forgalmazóinknál mindkét márkával találkozhat, és előfordulhat az is, hogy a két különböző márka teljesen azonos terméket takar. A garanciális és a garancia utáni szervizelésben azonban nem történt változás.

Kapcsolat

 

Fast Hungary Kft.         
H-2310 Szigetszentmiklós
Kántor út 10
Magyarország         
Tel.: + 36/ 23 330 830
Fax: + 36/ 23 330 827
e-mail: hungary@catler.eu

Szüksége van szervizeléssel kapcsolatos információra?
e-mail: szerviz@fasthungary.hu

Catler konvice

Szerintünk az a legjobb készülék, amely minden nap örömet szerez Önnek

Válasszon kategóriát

Catler újdonságok

Egyéb hírek

Sajtóközlemények

A TÖKÉLETES MIXELÉS VÁKUUMBAN TÖRTÉNIK

A CATLER egyik forradalmi újdonsága a vákuumos mixer. A hagyományos és a vákuumos mixelés közti különbséget azonnal felismeri. A vákuumos mixelés kíméletesebben dolgozza fel az alapanyagokat, a kész étel vagy ital hosszabb ideig megőrzi az ízét és színét, lassabban romlik meg. A vákuumos mixelés az érzékeny alapanyagok esetében (pl. almalé, avokádó, mangó stb.) meggátolja az oxidálódást, jobban megőrzi a szervezetünk részére fontos tápanyagokat. A vákuumban a rost és a víz nem válik szét. A mixelt étel vagy ital finomabb és ízletesebb.

Többet

Új Catler vízforralók

A teából közönséges ital főzhető. De fenséges itallá is varázsolható,
amely az egész szervezetre hatással van. Ehhez nem kell más, csak egy igazi vízforraló, amely pontosan ügyel a víz hőmérsékletére és a tea áztatására, legyen szó akár fekete, zöld, fehér, Oolong, virág vagy gyógyteáról. És ha ezt a készülék még kiegészíti házi joghurt, egzotikus csatni, csokoládé fondü vagy házi alma cider főzésével is, akkor ez egy csodakészülék! Friss tea, amikor csak eszébe jut!

Többet

CATLER VS 8010 VÁKUUMOS FÓLIAHEGESZTŐ - TIPPEK A HELYES HASZNÁLATHOZ

A frissesség, az állag és az illat minden élelmiszer esetében fontos kritérium. A vákuumos hegesztő kitűnően megbirkózik ezekkel a tulajdonságokkal. A készülék nem olcsó, néhány tízezer forintba kerül. Ha szeretné, hogy sokáig szolgálja Önt, akkor meg kell ismerkednie a vákuumozási alapokkal. Nem szabad megfelejtkezni az élelmiszerek megfelelő kezeléséről és a környezetvédelemről sem.

Többet
Egyéb sajtóhírek