DMS 76

JAPÁN GYÜMÖLCS- ÉS ZÖLDSÉGSZELETELŐ KÉS
Ezzel a kisebb, de rendkívül éles és tökéletesen kiegyensúlyozott késsel gyümölcsöket és zöldségeket lehet kiválóan szeletelni.  Ideálisan használható gyümölcsök és zöldségek hámozásához, tisztításához és szeleteléséhez, vagy akár dekoratív kivágásokhoz is.
Hosszúság 126/234 mm.
  • IDEÁLISAN HASZNÁLHATÓ GYÜMÖLCSÖK ÉS ZÖLDSÉGEK HÁMOZÁSÁHOZ, TISZTÍTÁSÁHOZ ÉS SZELETELÉSÉHEZ, VAGY AKÁR DEKORATÍV KIVÁGÁSOKHOZ IS.
  • A LAKÁS KONYHÁJÁBAN, ÉS A KERTI PIKNIKEN IS KIVÁLÓAN HASZNÁLHATÓ.
  • 126/234 MM
ID produktu: 42003045

ALAPTULAJDONSÁGOK

A damaszkuszi acélt kétféle technológiával állították elő: „öntéssel” és „kovácsolt hegesztéssel”.
Az öntéssel készült acél esetében agyag edényben megolvasztották az acélt, majd a kovácsmester receptúrája szerint különböző adalékanyagokat adagoltak hozzá. A kovácsolt hegesztéssel készült damaszkuszi acél ezzel szemben legalább kétféle acélból és más fémből, rétegezéssel készült.

Kések

A damaszkuszi acélkések több tíz vagy akár több száz rétegből is állhatnak. A magas széntartalmú és erős, valamint a lágy acél kombinációival az acél legjobb tulajdonságait lehet kihasználni.
A japán kovácsok zseniális és felülmúlhatatlan technológiák segítségével, a rugalmas és kemény acélok kombinálásával állították elő az egyedülálló tulajdonságokkal bíró, művészi szamurájkardokat.

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

A DMS késcsalád pengéi 67 rétegből, VG2 lágy és VG10 kemény acélból, kovácsolt hegesztéssel készülnek. Ennek köszönhetően egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek: extrém keménység, rugalmasság és hosszú élettartam.
A késeink alapanyagául szolgáló acélt a japán TAKEFU acélművek szállítják.
A kések fogantyúját KEBONY módszerrel juharfából készítjük. Ezt a szabadalmaztatott technológiát Norvégiában fejlesztették ki. A juharfa sejtszerkezetét káros anyagok és toxinok felhasználása nélkül megerősítjük, ami javítja a kemény fa prémium tulajdonságait és még jobban kihangsúlyozza a fa gazdag barna színét.

Letöltés

DAMASZKUSZI ACÉLT

A DMS késcsalád pengéi 67 rétegből, VG2 lágy és VG10 kemény acélból, kovácsolt hegesztéssel készülnek.

 

JAPÁN GYÜMÖLCS

Ideálisan használható gyümölcsök és zöldségek hámozásához, tisztításához és szeleteléséhez, vagy akár dekoratív kivágásokhoz is.

 

KÉSEK FOGANTYÚJÁT

A kések fogantyúját KEBONY módszerrel juharfából készítjük. Ezt a szabadalmaztatott technológiát Norvégiában fejlesztették ki.