DMS 126

JAPÁN CSONTOZÓ KÉS
A japán csontozó kés minden japán szakács alapvető felszerelése, amely a speciális geometriájának köszönhetően használható precíz csontozáshoz, rák tisztításához és szeleteléséhez, hártya levágásához, paprika magozásához vagy tisztításhoz.
Hosszúság 105/205 mm.
  • PRECÍZ CSONTOZÁSHOZ, ÉS A HÚS SZÉTVÁLASZTÁSÁHOZ
  • RÁKOK TISZTÍTÁSÁHOZ ÉS SZELETELÉSÉHEZ, HÁRTYA ELTÁVOLÍTÁSÁHOZ, PAPRIKA KIMAGOZÁSÁHOZ ÉS TISZTÍTÁSÁHOZ
  • 105/205 MM
ID produktu: 42003043

ALAPTULAJDONSÁGOK

A damaszkuszi acélt kétféle technológiával állították elő: „öntéssel” és „kovácsolt hegesztéssel”.
Az öntéssel készült acél esetében agyag edényben megolvasztották az acélt, majd a kovácsmester receptúrája szerint különböző adalékanyagokat adagoltak hozzá. A kovácsolt hegesztéssel készült damaszkuszi acél ezzel szemben legalább kétféle acélból és más fémből, rétegezéssel készült.

Kések

A damaszkuszi acélkések több tíz vagy akár több száz rétegből is állhatnak. A magas széntartalmú és erős, valamint a lágy acél kombinációival az acél legjobb tulajdonságait lehet kihasználni.
A japán kovácsok zseniális és felülmúlhatatlan technológiák segítségével, a rugalmas és kemény acélok kombinálásával állították elő az egyedülálló tulajdonságokkal bíró, művészi szamurájkardokat.

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

A DMS késcsalád pengéi 67 rétegből, VG2 lágy és VG10 kemény acélból, kovácsolt hegesztéssel készülnek. Ennek köszönhetően egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek: extrém keménység, rugalmasság és hosszú élettartam.
A késeink alapanyagául szolgáló acélt a japán TAKEFU acélművek szállítják.
A kések fogantyúját KEBONY módszerrel juharfából készítjük. Ezt a szabadalmaztatott technológiát Norvégiában fejlesztették ki. A juharfa sejtszerkezetét káros anyagok és toxinok felhasználása nélkül megerősítjük, ami javítja a kemény fa prémium tulajdonságait és még jobban kihangsúlyozza a fa gazdag barna színét.

Letöltés

DAMASZKUSZI ACÉLT

A DMS késcsalád pengéi 67 rétegből, VG2 lágy és VG10 kemény acélból, kovácsolt hegesztéssel készülnek.
 

JAPÁN CSONTOZÓ KÉS

Rákok tisztításához és szeleteléséhez, hártya eltávolításához, paprika kimagozásához és tisztításához.

 

KÉSEK FOGANTYÚJÁT

A kések fogantyúját KEBONY módszerrel juharfából készítjük. Ezt a szabadalmaztatott technológiát Norvégiában fejlesztették ki.