DMS 203

JAPÁN KONYHAKÉS
Gyuto típusú univerzális japán kés, amely minden japán szakács késkészletében megtalálható.
Különböző célokra használható fel, a penge erős és nagyon éles, ideálisan használható húsok, halak és zöldségek szeleteléséhez.
Hosszúság 203/338 mm.
  • UNIVERZÁLIS JAPÁN KONYHAKÉS
  • ELSŐSORBAN HÚSFÉLÉK, HALAK ÉS ZÖLDSÉGEK SZELETELÉSÉHEZ
  • 203/338 MM
ID produktu: 42003041

ALAPTULAJDONSÁGOK

A damaszkuszi acélt kétféle technológiával állították elő: „öntéssel” és „kovácsolt hegesztéssel”.
Az öntéssel készült acél esetében agyag edényben megolvasztották az acélt, majd a kovácsmester receptúrája szerint különböző adalékanyagokat adagoltak hozzá. A kovácsolt hegesztéssel készült damaszkuszi acél ezzel szemben legalább kétféle acélból és más fémből, rétegezéssel készült.

Kések

A damaszkuszi acélkések több tíz vagy akár több száz rétegből is állhatnak. A magas széntartalmú és erős, valamint a lágy acél kombinációival az acél legjobb tulajdonságait lehet kihasználni.
A japán kovácsok zseniális és felülmúlhatatlan technológiák segítségével, a rugalmas és kemény acélok kombinálásával állították elő az egyedülálló tulajdonságokkal bíró, művészi szamurájkardokat.

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

A DMS késcsalád pengéi 67 rétegből, VG2 lágy és VG10 kemény acélból, kovácsolt hegesztéssel készülnek. Ennek köszönhetően egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek: extrém keménység, rugalmasság és hosszú élettartam.
A késeink alapanyagául szolgáló acélt a japán TAKEFU acélművek szállítják.
A kések fogantyúját KEBONY módszerrel juharfából készítjük. Ezt a szabadalmaztatott technológiát Norvégiában fejlesztették ki. A juharfa sejtszerkezetét káros anyagok és toxinok felhasználása nélkül megerősítjük, ami javítja a kemény fa prémium tulajdonságait és még jobban kihangsúlyozza a fa gazdag barna színét.

Letöltés

DAMASZKUSZI ACÉLT

A DMS késcsalád pengéi 67 rétegből, VG2 lágy és VG10 kemény acélból, kovácsolt hegesztéssel készülnek.

 

JAPÁN KONYHAKÉS

A japán konyhai szakácskés minden japán szakács késkészletében megtalálható, a kés különböző szeletelési munkákhoz használható.

 

KÉSEK FOGANTYÚJÁT

A kések fogantyúját KEBONY módszerrel juharfából készítjük. Ezt a szabadalmaztatott technológiát Norvégiában fejlesztették ki. A juharfa sejtszerkezetét káros anyagok és toxinok felhasználása nélkül megerősítjük, ami javítja a kemény fa prémium tulajdonságait és még jobban kihangsúlyozza a fa gazdag barna színét.