VB 8010

NAGYSEBESSÉGŰ VÁKUUMOS MIXER
A hagyományos és a vákuumos mixelés közti különbséget azonnal felismeri. A vákuumos mixelés kíméletesebben dolgozza fel az alapanyagokat, a kész étel vagy ital hosszabb ideig megőrzi az ízét és színét, lassabban romlik meg.
 • ROBUSZTUS FÉM HÁZ
 • VÁKUUMOS MIXELÉSHEZ, VALAMINT A KÉSZ ITALOK ÉS ÉTELEK VÁKUUMBAN VALÓ TÁROLÁSÁHOZ LETT KIFEJLESZTVE
 • A MAXIMÁLIS FORDULATSZÁM 26 500 F/P
 • JAPÁN KÉSTECHNOLÓGIA ÉS ÉLEZÉS
 • NAGY NYÍLÁS AZ ALAPANYAGOK KÉNYELMES ADAGOLÁSÁHOZ
ID produktu: 41007182

ALAPTULAJDONSÁGOK

Az alapanyagok vákuumban való feldolgozása során lelassul az oxidációs folyamat, az alapanyagok szemcséi jobban kitágulnak, finomabb lesz a mixelt anyag struktúrája. A mixelő edény speciális kialakítása, valamint a kések élezése garantálja a tökéletes mixelést. A készülékkel hagyományos módon vagy vákuumban lehet smoothie italokat, koktélokat, tésztákat, sörbetet, fagylaltot, forró leveseket vagy főzelékeket, bébiételeket stb. készíteni.  A mellékelt tároló edényben, a kész ételeket vákuumban lehet tárolni a hűtőszekrényben, amivel meghosszabbítható az ételek frissessége, legyen szó maradék ételekről, gyógy- és fűszernövényekről, vagy akár frissen mixelt málnáról és egyéb gyümölcsökről.

Fém szerkezet

Fém ház, erős motor és japán technológiával készülék kések a tökéletes eredményhe A vákuumos mixer robusztus fém házában erős és 1500 W-os nagyteljesítményű motor található, amelynek a maximális fordulatszáma 26 500 f/p. A japán technológiával készült és élezett kések, valamint a TritanTM mixelő edény, továbbá az edény speciális kialakítása garantálja a tökéletes mixelést. Ennek ellenére csendesen üzemel.
A mixerhez speciális alakú, 1,5 literes tritán edény, valamint a kész ételek és italok tárolásához egy Fresh Cup edény is tartozik (a hűtőszekrényben való tárolás előtt az edényből ki kell szivattyúzni a levegőt). A mixer hátsó részén az éppen nem használt fedél és a hálózati vezeték is tárolható.

FUNKCIÓK

 • 10 fordulatszám és 5 automatikus program
 • Vákuumos üzemód: alacsony víztartalmú gyümölcsök és zöldségek mixeléséhez, kevesebb lesz a hab és lassul az oxidáció.
 • Automatikus üzemmódok: smoothie italok, fagyasztott desszertek, forró levesek és pürék készítéséhez.
 • Kézi üzemmód: a mixelési idő és a fordulatszám beállításával egyedi mixeléshez (pl. a receptek előírásai szerint).
 • Tisztítás üzemmód.

TARTOZÉKOK

 • A mixerhez speciális alakú, 1,5 literes tritán edény, valamint a kész ételek és italok tárolásához egy Fresh Cup edény is tartozik (a hűtőszekrényben való tárolás előtt az edényből ki kell szivattyúzni a levegőt).
 • A mixer hátsó részén az éppen nem használt fedél és a hálózati vezeték is tárolható. 

A TÖKÉLETES MIXELÉS VÁKUUMBAN TÖRTÉNIK

Az alapanyagok vákuumban való feldolgozása során lelassul az oxidációs folyamat, az alapanyagok szemcséi jobban kitágulnak, finomabb lesz a mixelt anyag struktúrája.

 

SPECIÁLIS KIALAKÍTÁSÚ EDÉNY

A mixelő edény speciális kialakítása, valamint a kések élezése garantálja a tökéletes mixelést: smoothie italok, koktélok, tészták, sörbetek, fagylaltok, forró levesek és főzelékek mixelése közben.

 

TÁROLÓ EDÉNY

A mellékelt tároló edényben, a kész ételeket vákuumban lehet tárolni a hűtőszekrényben, amivel meghosszabbítható az ételek frissessége, legyen szó maradék ételekről, gyógy- és fűszernövényekről, vagy akár frissen mixelt málnáról és egyéb gyümölcsökről.