VS 8010

VÁKUUMOS FÓLIAHEGESZTŐ

A vákuumos fóliahegesztőt elsősorban azoknak ajánljuk, akik szívesen és sokat főznek, és akik szeretnék az ételeket vagy alapanyagokat sokáig friss állapotban tartani.

 

  • LEVEHETŐ KONYHAI MÉRLEG
  • VÁKUUMSZIVATTYÚ. A LEVEGŐ PALACKBÓL VALÓ KISZIVATTYÚZÁSÁHOZ
  • NAGY LCD-KIJELZŐ
  • A KÉSZÜLÉK NEM CSAK OTTHON, HANEM AUTÓBAN, LAKÓKOCSIBAN VAGY HAJÓN IS HASZNÁLHATÓ
ID produktu: 41006950

ALAPTULAJDONSÁGOK

A vákuumos csomagolással több hely lesz a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban. A higiéniáról és a tisztaságról nem is beszélve.  Ami azonban még fontosabb, megőrizheti az aromákat, ízeket és illatokat, valamint a tápanyagokat, az ételek és alapanyagok kiszáradása és oxidálódása nélkül. A vákuumozás használható az otthoni tárolásokhoz, illetve hétvégi kiránduláshoz vagy utazáshoz is csomagolhat vákuum fóliába. Ez egy okos módszer, amellyel az ételek friss és tökéletesen tápláló állapotban tarthatók.

A fóliázással megelőzhető a pazarlás is

2 elszívási sebesség – normál / finom 
2 elszívási üzemmód – száraz / nedves alapanyagok
Csendes működés
Kihúzható hálózati vezeték 
Vágókés
Függőleges helyzetben is tárolható
Tápfeszültség 12 V/230 V

FUNKCIÓK

  • Levegő elszívás palackból (bor, olaj, ecet stb. tárolásához) 
  • Tárolási módok: vákuumozás és higiénikus csomagolás 
  • Levehető mérleg, amely a készülékben tárolható
  • A mérleg tápfeszültség kimaradása esetén is használható (2 db AA lemeről működtethető)
  • Elektromágneses zár
  • Pácoláshoz és „sous-vide” főzéshez is kiválóan használható

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

Feszültség és frekvencia: 100-240 V ~ 50-60 Hz
Teljesítményfelvétel: 120 W
Tápellátás: 12 V / 230 V

BIZTONSÁGOS ALAPANYAG ÉS ÉLELMISZER TÁROLÁS OTTHON ÉS ÚT KÖZBEN

A vákuumos fóliahegesztő a kompakt méreteinek köszönhetően kényelmesen és helytakarékos módon (függőleges helyzetben is) tárolható otthon vagy útközben. A 12 V-os tápellátásnak köszönhetően útközben, autóban, lakókocsiban stb. is használható.
Csak csomagolja be az alapanyagokat vagy a kész ételeket, azok frissességéről és védelméről a vákuum fólia gondoskodik. Jelentős mértékben csökkenthető az ételekkel való pazarlás is. A vákuumozás grillezéshez is kiválóan használható, egyrészt a húsok pácolásához, másrészt a húsok védelméhez (megromlás ellen).

ELEGÁNS SEGÍTŐTÁRS, KÜLÖNBÖZŐ FELHASZNÁLÁSOKHOZ

A zacskóba vagy fólia tömlőbe való csomagoláson kívül a készülékkel és tartozékaival palackokból is ki lehet szívni a levegőt (pl. a bor, az olaj vagy ecet védelme érdekében). Az alapanyagokat és kész ételeket vákuum fóliába csomagolhatja, vagy egyszerűen csak lehegesztheti, a hűtőszekrényben vagy a kamrában való tároláshoz. Így biztosítható a higiénikus és helytakarékos tárolás. Az eredeti zacskók és fólia tömlők több rétegűek, így fagyasztáshoz vagy mikrohullámú sütőben felmelegítéshez is használhatók.

 

KONYHAI MÉRLEG

A tároláshoz minden tartozék rendelkezésére áll. A vákuumos fóliahegesztőhöz egy levehető mérleg és kés is tartozik. A mérleg tápellátásáról elemek gondoskodnak. A készülék sima felülete könnyem letörölhető, az ujjlenyomatok nem látszanak meg.