DMS Paring Knife

Japán csontozó kés

DMS Paring Knife

A japán csontozó kés minden japán szakács alapvető felszerelése, amely a speciális geometriájának köszönhetően használható precíz csontozáshoz, rák tisztításához és szeleteléséhez, hártya levágásához, paprika magozásához vagy tisztításhoz.
Hosszúság 105/205 mm.

Előnyök DMS Paring Knife

  • Precíz csontozáshoz, és a hús szétválasztásához
  • Rákok tisztításához és szeleteléséhez, hártya eltávolításához, paprika kimagozásához és tisztításához
  • 105/205 mm

Alaptulajdonságok

  • A damaszkuszi acélt kétféle technológiával állították elő: „öntéssel” és „kovácsolt hegesztéssel”.
  • Az öntéssel készült acél esetében agyag edényben megolvasztották az acélt, majd a kovácsmester receptúrája szerint különböző adalékanyagokat adagoltak hozzá. A kovácsolt hegesztéssel készült damaszkuszi acél ezzel szemben legalább kétféle acélból és más fémből, rétegezéssel készült.
  • A damaszkuszi acélkések több tíz vagy akár több száz rétegből is állhatnak. A magas széntartalmú és erős, valamint a lágy acél kombinációival az acél legjobb tulajdonságait lehet kihasználni.
  • A japán kovácsok zseniális és felülmúlhatatlan technológiák segítségével, a rugalmas és kemény acélok kombinálásával állították elő az egyedülálló tulajdonságokkal bíró, művészi szamurájkardokat.

Műszaki specifikáció

  • A DMS késcsalád pengéi 67 rétegből, VG2 lágy és VG10 kemény acélból, kovácsolt hegesztéssel készülnek. Ennek köszönhetően egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek: extrém keménység, rugalmasság és hosszú élettartam.
  • A késeink alapanyagául szolgáló acélt a japán TAKEFU acélművek szállítják.
  • A kések fogantyúját KEBONY módszerrel juharfából készítjük. Ezt a szabadalmaztatott technológiát Norvégiában fejlesztették ki. A juharfa sejtszerkezetét káros anyagok és toxinok felhasználása nélkül megerősítjük, ami javítja a kemény fa prémium tulajdonságait és még jobban kihangsúlyozza a fa gazdag barna színét.

Damaszkuszi acélt

Damaszkuszi acélt

A DMS késcsalád pengéi 67 rétegből, VG2 lágy és VG10 kemény acélból, kovácsolt hegesztéssel készülnek.
 

Japán csontozó kés

Japán csontozó kés

Rákok tisztításához és szeleteléséhez, hártya eltávolításához, paprika kimagozásához és tisztításához.

Kések fogantyúját

Kések fogantyúját

A kések fogantyúját KEBONY módszerrel juharfából készítjük. Ezt a szabadalmaztatott technológiát Norvégiában fejlesztették ki.

Egyéb termékek

FacebookMegosztás a Facebook-on
Hol kapható?
FacebookMegosztás a Facebook-on
Hol kapható?