NEW

DMS Cleaver Knife

Japán szakácskés

DMS Cleaver Knife

A japán konyhai szakácskés minden japán szakács késkészletében megtalálható, a kés különböző szeletelési munkákhoz használható. A robusztus és nagyon éles bárddal vékony zöldség- és hússzeleteket lehet vágni, szeletelni és darabolni.
Hosszúság 165/306 mm.

Előnyök DMS Cleaver Knife

  • Sokféle felhasználás
  • Robusztus és nagyon éles penge
  • 165/306 mm

Alaptulajdonságok

  • A damaszkuszi acélt kétféle technológiával állították elő: „öntéssel” és „kovácsolt hegesztéssel”.
  • Az öntéssel készült acél esetében agyag edényben megolvasztották az acélt, majd a kovácsmester receptúrája szerint különböző adalékanyagokat adagoltak hozzá. A kovácsolt hegesztéssel készült damaszkuszi acél ezzel szemben legalább kétféle acélból és más fémből, rétegezéssel készült.
  • A damaszkuszi acélkések több tíz vagy akár több száz rétegből is állhatnak. A magas széntartalmú és erős, valamint a lágy acél kombinációival az acél legjobb tulajdonságait lehet kihasználni.
  • A japán kovácsok zseniális és felülmúlhatatlan technológiák segítségével, a rugalmas és kemény acélok kombinálásával állították elő az egyedülálló tulajdonságokkal bíró, művészi szamurájkardokat.

Műszaki specifikáció

  • A DMS késcsalád pengéi 67 rétegből, VG2 lágy és VG10 kemény acélból, kovácsolt hegesztéssel készülnek. Ennek köszönhetően egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek: extrém keménység, rugalmasság és hosszú élettartam.
  • A késeink alapanyagául szolgáló acélt a japán TAKEFU acélművek szállítják.
  • A kések fogantyúját KEBONY módszerrel juharfából készítjük. Ezt a szabadalmaztatott technológiát Norvégiában fejlesztették ki. A juharfa sejtszerkezetét káros anyagok és toxinok felhasználása nélkül megerősítjük, ami javítja a kemény fa prémium tulajdonságait és még jobban kihangsúlyozza a fa gazdag barna színét.

Damaszkuszi acélt

Damaszkuszi acélt

A DMS késcsalád pengéi 67 rétegből, VG2 lágy és VG10 kemény acélból, kovácsolt hegesztéssel készülnek. 
 

Japán szakácskés

Japán szakácskés

A japán konyhai szakácskés minden japán szakács késkészletében megtalálható, a kés különböző szeletelési munkákhoz használható. A robusztus és nagyon éles bárddal vékony zöldség- és hússzeleteket lehet vágni, szeletelni és darabolni.

Kések fogantyúját

Kések fogantyúját

A kések fogantyúját KEBONY módszerrel juharfából készítjük. Ezt a szabadalmaztatott technológiát Norvégiában fejlesztették ki. A juharfa sejtszerkezetét káros anyagok és toxinok felhasználása nélkül megerősítjük, ami javítja a kemény fa prémium tulajdonságait és még jobban kihangsúlyozza a fa gazdag barna színét.

FacebookMegosztás a Facebook-on
Hol kapható?
FacebookMegosztás a Facebook-on
Hol kapható?