Új Catler vízforralók

A teából közönséges ital főzhető. De fenséges itallá is varázsolható,
amely az egész szervezetre hatással van. Ehhez nem kell más, csak egy igazi vízforraló, amely pontosan ügyel a víz hőmérsékletére és a tea áztatására, legyen szó akár fekete, zöld, fehér, Oolong, virág vagy gyógyteáról. És ha ezt a készülék még kiegészíti házi joghurt, egzotikus csatni, csokoládé fondü vagy házi alma cider főzésével is, akkor ez egy csodakészülék! Friss tea, amikor csak eszébe jut!

A teaivást az élvezetek közé emeli, legyen Önnek is része benne!
És ez még nem minden!

 

A CATLER termékmenedzsere Pavel Šramota mondta: „Barbár szokásnak tartom azt, amikor valaki a minőségi teát forrásban lévő vízzel leönti és sokáig hagyja állni. Ezzel a tea elveszti az ízét és a hasznos anyagokat, ami miatt éppen a teát választottuk. A tökéletes teához 3 dolog szükséges: kiváló tiszta víz, megfelelő vízhőmérséklet és megfelelő áztatási idő. Az új vízforralóink bármilyen teaféle esetében biztosítják a pontos vízhőmérsékletet és az áztatás idejét, a tea elkészítését pedig sípszóval jelzik ki. A készülékeinkkel új ízeket lehet létrehozni, kombinálni lehet a kedvenc ízeket, és élvezni lehet a teafőzés folyamatát. Hiszen a teának ez a lényege! Az SP 8010 készülékhez mellékelt főző készlettel zöldség és gyümölcs csatni, házi joghurt (5 Ft-os költséggel), bébiétel vagy akár rizs is készíthető. Ismerje meg Ön is, hogy milyen egyszerű.“.  
 
Tudta Ön, hogy ...?

Minden egyes teaféléhez más és más vízhőmérsékletet, illetve más és más áztatási időt kell használni? Különben a tea nem lesz megfelelő! Amennyiben erősebb teát szeretne, akkor ne az áztatás idejét növelje, hanem az áztatott tea mennyiségét.

CATLER SP 8010 ELEKTROMOS VÍZFORRALÓ 


Csak kevés olyan vízforraló van, amely minden családtag igényét kielégíti. A vízmelegítéshez 40 és 100°C között lehet beállítani a hőmérsékletet. 5 teafőzési program: Green (zöld tea), Black (fekete tea), Herbal (gyógytea), Oolong (Oolong tea) és White (fehér tea) főzéséhez, megfelelő hőmérséklettel és áztatási idővel. Speciális programok jeges tea és forralt bor készítéséhez, továbbá a mellékelt GLASS POT üvegedény behelyezésével házi joghurt és csatni főzéséhez. Az 500 ml-es GLASS POT edény igazán egyedülálló megoldás. Az edényben, a készülék segítségévvel nem csak finom csatnit vagy főzelékeket, hanem rizst is lehet főzni, csokoládé fondüt lehet készíteni, továbbá bébiételeket lehet melegíteni vagy főzni. 

SP-8010.jpgA praktikus KEEP WARM (melegen tartás) funkcióval a vizet és a teát is a beállított hőmérsékleten lehet tartani (30 percig). A készülék precíz kidolgozású, a rozsdamentes acél alkatrészek és a Duran Schott üveg használata szintén a kiváló minőségről árulkodik. 

Térfogat 1,2 liter 
 
CATLER BM 8030 ELEKTROMOS VÍZFORRALÓMinden csészéből árad a virágokkal teli kert illata, a készülékkel pontosan olyan tea főzhető, amilyet szeretne. 5 előre beállított teaprogram: Green (zöld tea), Black (fekete tea), Herbal (gyógytea), Oolong (Oolong tea), White (fehér tea), továbbá Boil (forralás, 100 °C), valamint speciális Flower Tea (virág tea). Minden programban be van állítva a vízhőmérséklet és az áztatási idő, azonban az értékek megváltoztathatók (ízlések és tapasztalatok szerint). A Flower Tea program segítségével próbáljon ki különböző gyümölcs és gyógytea kombinációkat, ízeket és illatokat. Mindent szabad.

BM-8030.jpg
A praktikus KEEP WARM (melegen tartás) funkcióval a vizet és a teát is a beállított hőmérsékleten lehet tartani (30 percig). Precíz kidolgozású, rozsdamentes acél alkatrészekből és a Duran Schott üvegből készült készülék. 

Térfogat 1,2 literCATLER BM 8010 ELEKTROMOS VÍZFORRALÓMindig más és mindig tökéletes Ismerje meg az összes teafélét, tökéletes módon elkészítve , kombinálja gyümölcsökkel és gyógynövényekkel, állítson elő végtelen számú ízvariációt. Ez a vízforraló nem csak felforralja a vizet, hanem a 4 előre beállított program segítségével más teaféléket is megfőz: zöld, fekete, fehér vagy Oolong teákat. Amikor a víz eléri a beállított hőmérsékletet, a teaszűrőt a teával együtt tegye bele a vízbe és kapcsolja be az áztatás funkciót. A hangjelzés után (ami a teafőzés végére figyelmezteti), a teaszűrőt a kiáztatott teával vegye ki a kannából, és élvezze a tökéletes módon elkészített teát.  

BM-8010.jpg

A praktikus KEEP WARM (melegen tartás) funkcióval a vizet és a teát is a beállított hőmérsékleten lehet tartani (30 percig).

Térfogat 1,2 liter