Kések és késélezők

DMS Chef Knife

Univerzális japán konyhakés.

Gyuto típusú univerzális japán kés, amely minden japán szakács késkészletében megtalálható. Különböző célokra használható fel, a penge erős és nagyon éles, ideálisan használható húsok, halak és zöldségek szeleteléséhez.
 

DMS CLEAVER KNIFE

Japán szakácskés

A japán konyhai szakácskés minden japán szakács késkészletében megtalálható, a kés különböző szeletelési munkákhoz használható. A robusztus és nagyon éles bárddal vékony zöldség- és hússzeleteket lehet vágni, szeletelni és darabolni.

DMS Santoku Knife

Santoku japán kés

A japán Santoku kés az ázsiai konyhák alapfelszerelése. A Santoku japán kifejezés jelentése: „három használat” ugyanis használható húshoz, halhoz és zöldséghez is, olyan alapvető használati módokra, mint a vágás, a szeletelés és az aprítás.