Sajtóközlemények

A TÖKÉLETES MIXELÉS VÁKUUMBAN TÖRTÉNIK

A CATLER egyik forradalmi újdonsága a vákuumos mixer. A hagyományos és a vákuumos mixelés közti különbséget azonnal felismeri. A vákuumos mixelés kíméletesebben dolgozza fel az alapanyagokat, a kész étel vagy ital hosszabb ideig megőrzi az ízét és színét, lassabban romlik meg. A vákuumos mixelés az érzékeny alapanyagok esetében (pl. almalé, avokádó, mangó stb.) meggátolja az oxidálódást, jobban megőrzi a szervezetünk részére fontos tápanyagokat. A vákuumban a rost és a víz nem válik szét. A mixelt étel vagy ital finomabb és ízletesebb.

Többet

Új Catler vízforralók

A teából közönséges ital főzhető. De fenséges itallá is varázsolható,
amely az egész szervezetre hatással van. Ehhez nem kell más, csak egy igazi vízforraló, amely pontosan ügyel a víz hőmérsékletére és a tea áztatására, legyen szó akár fekete, zöld, fehér, Oolong, virág vagy gyógyteáról. És ha ezt a készülék még kiegészíti házi joghurt, egzotikus csatni, csokoládé fondü vagy házi alma cider főzésével is, akkor ez egy csodakészülék! Friss tea, amikor csak eszébe jut!

Többet

CATLER VS 8010 VÁKUUMOS FÓLIAHEGESZTŐ - TIPPEK A HELYES HASZNÁLATHOZ

A frissesség, az állag és az illat minden élelmiszer esetében fontos kritérium. A vákuumos hegesztő kitűnően megbirkózik ezekkel a tulajdonságokkal. A készülék nem olcsó, néhány tízezer forintba kerül. Ha szeretné, hogy sokáig szolgálja Önt, akkor meg kell ismerkednie a vákuumozási alapokkal. Nem szabad megfelejtkezni az élelmiszerek megfelelő kezeléséről és a környezetvédelemről sem.

Többet

Vákuumos fóliahegesztő - új eszköz az élelmiszerek pazarlása ellen.

A vákuumos fóliahegesztő frissen tartja az alapanyagokat és a kész ételeket, megőrzi az ízeket és aromákat, valamint a hasznos tápanyagokat, olyan ételek és alapanyagok esetében is, amelyek hagyományos tárolással néhány nap alatt megromolnának, vagy használhatatlanná válnának. A vákuumos fóliahegesztő használatával Ön is rádöbbenhet arra, hogy egy egyszerű eszközzel megelőzhető a pazarlás, és a családi költségvetés is takarékosabbá tehető.

Többet

Az egész konyha egy edényben

Csak egy kis hely kell a munkalapon vagy az asztalon. A mindennapos főzéshez fejlesztettük ki. Az indukciós multifunkciós CATLER készülékkel helyettesítheti az indukciós főzőlapot, a serpenyőt, a kuktát és a sütőt is.​

Többet